برگزاری مسابقه کتابخوانی با محوریت تفسیر نور

دوشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۳۹۸

دانشگاه معارف اسلامی با عنایت به منویات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در توجه بیشتر نسبت به تفسیر قرآن کریم و توصیه ایشان که فرمودند: «ما نباید از تفسیر محروم بمانیم، درس تفسیر مهم است» نخستین دوره مسابقه کتابخوانی با محوریت تفسیر نور (سوره حمد و بقره) تالیف حجت الاسلام و المسلمین قرائتی را برگزار نمود.

دانشجویان در فرصت مطالعاتی این تفسیر در ماه مبارک رمضان در روز پنج شنبه مورخ ۲۳ خرداد ۹۸ در آزمون این مسابقه شرکت و با یکدیگر به رقابت پرداختند.

انشاء الله ادامه برگزاری این مسابقه از سوی امور دانشجویی و فرهنگی برنامه ریزی خواهد شد و دانشجویان در یک دوره زمانی به مطالعه یک دور تفسیر خواهند پرداخت که زمان آن متعاقبا اعلام می گردد.

در این دوره از مسابقه کتابخوانی با محوریت تفسیر نور تعداد ۸۰ نفر از دانشجویان شرکت کردند.