برگزاری مراسم عزاداری ایام آخر ماه صفر

چهارشنبه, ۱۴ مهر, ۱۴۰۰

به مناسبت رحلت پیامبر اکرم(صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم)، شهادت امام حسن مجتبی(علیه‌السلام) و امام رضا(علیه‌السلام) مراسم عزاداری در روز دوشنبه مورخ ۱۲ مهرماه با سخنرانی و ذکر مصیبت حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر منصوری در نمازخانه دانشگاه برگزار گردید.
دکتر منصوری در ابتدا با عنایت به آیه «لَقَد كانَ لَكُم في رَسولِ اللَّهِ أُسوَةٌ حَسَنَةٌ»؛ سیره و اخلاق پیامبر(صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم) را نمونه و الگویی برای تمام بشریت دانستند.
عضو هیئت علمی دانشگاه معارف اسلامی در ادامه آیات ابتدایی سوره محمد «الَّذِينَ كَفَرُوا وَصَدُّوا عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ أَضَلَّ أَعْمَالَهُمْ» «وَالَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَآمَنُوا بِمَا نُزِّلَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَهُوَ الْحَقُّ مِنْ رَبِّهِمْ كَفَّرَ عَنْهُمْ سَيِّئَاتِهِمْ وَأَصْلَحَ بَالَهُمْ»، را معیاری برای تشخیص دوستی یا دشمنی با پیامبر(صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم) و خاندان پاک و مطهر ایشان ذکر کردند.