سی‌و‌هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور ـ تمدید تا ۲۸ بهمن ۱۴۰۱

دوشنبه, ۲۴ بهمن, ۱۴۰۱

سی‌و‌هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان در سال تحصیلی ۱۴۰۱ ـ ۱۴۰۲ آغاز شد.
به اطلاع دانشجویان عزیز می‌رساند شیوه‌نامه اجرایی سی‌وهفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت، در بخش‌های آوایی، معرفی، پژوهشی، فناوری، هنری، ادبی و نوآفرینی در سایت دانشگاه برگزاری شده است.
از دانشجویان علاقمند که متقاضی شرکت در جشنواره مذکور می‌باشند، تقاضا می‌شود، ضمن مطالعه شیوه‌نامه و ضوابط فنی و اجرایی این جشنواره، نسبت به ثبت‌نام از طریق سایت جشنواره اقدام نمایند.
همچنین درخواست می‌شود علاوه بر ثبت‌نام، جهت اطلاع از آخرین اخبار جشنواره، عضو کانال ایتای جشنواره گردند.

زمان‌بندی جشنواره

عنوان تاریخ

۱

آغاز جشنواره و ثبت‌نام تا ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۱

۲

برگزاری و ارسال آثار بخش آوایی هفته اول اسفند ماه

۳

آزمون معارفی و حفظ هفته اول اسفند ماه

۴

اختتامیه و تجلیل از برگزیدگان بخش دانشگاهی هفته سوم اسنفدماه ۱۴۰۱ (مصادف با اعیاد شعبانیه)

۵

مرحله سراسری اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ ـ دانشگاه لرستان

۶

مرحله ملی مردادماه ۱۴۰۲ ـ دانشگاه فرهنگیان

اطلاعات جشنواره

سایت جشنواره

شیوهنامه

ضوابط فنی و اجرایی

ثبتنام (تا تاریخ ۲۸ بهمن ۱۴۰۱)

منابع بخش کتبی

کانال اطلاعرسانی جشنواره در پیامرسان ایتا (حتماً عضو شوید)

بخش‌ها و رشته‌های جشنواره
سی‌و‌هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان در ۹ بخش و ۴۰ رشته به شرح زير است:

نکات اجرایی و حائز اهمیت
۱. ارسال آثار پژوهشي، فنآوري، هنري، ادبي و نوآفريني قرآني در سامانه ضروري است.
۲. هر دانشجو حداکثر در دو رشته غيرهم‌بخش مي‌تواند شرکت نمايد. (در هر بخش فقط یک رشته)

تبصره: استثنائاً شرکت در رشته تواشیح به صورت همزمان با يکي ديگر از رشته‌هاي بخش آوايي بلامانع مي‌باشد.

۳. دانشجوياني که در جشنواره ملي دانشجويان در سال گذشته حائز رتبه اول شده‌اند حق شرکت در همان رشته در جشنواره را نخواهند داشت.

تبصره: در تمامي زيرگروه‌هاي رشته حفظ، دانشجوياني که در يکي از مقاطع حفظ مرحله ملي سال گذشته حائز رتبه اول شده‌اند مجاز به شرکت در مقطع پايین‌تر نیستند و بايد در مقطع بالاتر شرکت کنند.

۴. این جشنواره در سطح دانشجویان برگزار می‌گردد.
۵. شرط پذیرش دانشجویان در جشنواره، صرفاً اشتغال به تحصیل در زمان ثبت‌نام در مرحله دانشگاهی جشنواره است و در صورت دانش‌آموختگی، دانشجو می‌تواند در سایر مراحل شرکت نمایند.
۶. آزمون رشته‌های حفظ و بخش کتبی به صورت تستی و از طریق سامانه برگزار خواهد شد.

راه‌های ارتباطی
در صورت داشتن هرگونه سؤال یا ابهام در مورد جشنواره از طریق راه‌های ارتباطی زیر اقدام نمایید.
شماره تلفن: ۰۲۵۳۲۱۱۰۶۱۰
ارسال پیام در پیام‌رسان ایتا با شناسه #قرآن:
به شماره: ۰۹۹۰۲۳۵۱۵۸۸ (فقط ارسال پیام در پیام‌رسان ایتا)
آی‌دی‌ایتا: @stumaaref