برگزاری مجازی و غیر حضوری سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان

سه شنبه, ۱۳ خرداد, ۱۳۹۹

سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

بر اساس ابلاغیه معاونت فرهنگی وزارت علوم و پیرو خبر قبلی برگزاری مسابقات قرآن و عترت دانشجویان با عنایت به شرایط پیش آمده مرحله دانشگاهی و استانی به صورت تجمیع و مجازی برگزار می گردد:

• لازم است قبل از شرکت در مسابقه آیین نامه کامل مسابقه و خبر قبلی به دقت مطالعه شود.

آیین نامه کامل مسابقه

خبر قبلی برگزاری مسابقات قرآن و عترت دانشجویان

• طبق دستورالعمل اجرایی جشنواره، مرحله دانشگاهی (بخش آوایی (بجز حفظ)، هنری، ادبی، پژوهشی و فناوری) در خرداد و تیر ماه سال جاری، برگزار می‌گردد و زمان دریافت تمامی آثار بخش‌های آوایی، هنری، پژوهشی، فناوری و ادبی تا روز پنج شنبه ۱۲ تیرماه ۱۳۹۹ می‌باشد.

• تمام فایل های بخش آوایی (فایل های تلاوت تحقیق و ترتیل) و نیز فایل های مربوط به دعا و مناجات خوانی، اذان (برادران) و تواشیح و همسرایی (برادران)، باید پس از داوری اولیه در دانشگاه (به صورت مجازی) و بر اساس سهمیه دانشگاه (مندرج در آیین نامه) حداکثر تا پایان تیرماه سال ۹۹ به دبیرخانه مرحله سراسری در دانشگاه صنعتی اصفهان ارسال گردد.

• پس از ارزیابی فایل های ارسال شده و برگزاری آزمون کتبی مجازی، فهرست اسامی برگزیدگان حداکثر تا تاریخ ۱/۶/۱۳۹۹ از سوی دبیرخانه مرکزی مستقر در اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به دانشگاهها اعلام خواهد شد.

شایان ذکر است، بر اساس مصوبه شورای سیاستگذاری سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور، دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان میزبان مرحله سراسری این جشنواره انتخاب شده است.

• تمامی فایل های تصویری (بخش آوایی) و آثار در بخش های ادبی، هنری، پژوهشی و فناوری حتما بایستی تا تاریخ ۱۲ تیر ماه ۹۹ به آدرس ایمیل stu@maaref.ac.ir ارسال گردد.

• بعد از ارسال فایل آثار به ایمیل فوق، حتما یک روز کاری بعد از ارسال فایل، نسبت به اطلاع به امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه (شماره تلفن ۰۲۵۳۲۹۴۶۰۲۶ ـ دل افروز) اقدام و از دریافت فایل مربوطه اطمینان حاصل نمایید.

نحوه برگزاری بخش آوایی (قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، اذان، دعا و مناجات خوانی و تواشیح و هم خوانی)

رشته های تحقیق و ترتیل،۶ قرعه در نظر گرفته شده است. دانشجویان می بایست از میان یکی از ۶ قرعه، یک قرعه را انتخاب و به اجرای برنامه بپردازند.

• قرعه های قرائت تحقیق:
    1. سوره جاثیه صفحه ۵۰۰ از آیه ۱۸ الی ۲۲
    2. سوره روم صفحه ۴۰۹ از آیه ۴۷ الی ۵۰
    3. سوره زمر صفحه ۴۶۱ از آیه ۲۲ الی ۲۵
    4. سوره هود صفحه ۲۳۴ از آیه ۱۱۲ الی ۱۱۶
    5. سوره آل عمران صفحه ۶۲ از آیه ۹۵ الی ۹۹
    6. سوره رعد صفحه ۲۵۲ از آيه ۱۹ الي ۲۴
  • قرعه های قرائت ترتیل
    1. سوره اسراء صفحه ۲۸۸ از آیه ۵۹ الی ۶۴
    2. سوره سبا صفحه ۴۲۹ از آیه ۸ الی ۱۲
    3. سوره فاطر صفحه ۴۳۵ از آیه ۷ الی ۱۱
    4. سوره نور صفحه ۳۵۲ از آیه ۲۱ الی ۲۵
    5. سوره قصص صفحه ۳۹۲ از آیه ۵۲ الی ۵۷
    6. سوره عنکبوت صفحه ۴۰۳ آیات ۵۷ الی ۶۳
  •  دعا و مناجات خواني:
    1. دعاي عرفه از عبارت اللهم لك الحمد كما خلقتني فجعلتني سميعا بصيرا تا عبارت و الي غيرک فلا تكلني

• همخواني:

سوره توبه آيات ۱۱۱و ۱۱۲

• تواشيح:

جهاد و شهادت به صورت عربي و فارسي

توجه بسیار مهم:

۱ـ در هنگام ضبط قبل از اجرا خود را معرفی کنید. (نام و نام خانوادگی، رشته مسابقه ای و نام دانشگاه)

برای مثال بنده ………… هستم شرکت کننده در رشته ……….. از دانشگاه معارف اسلامی شهر مقدس قم

۲ـ فایل های تصویری ضبط شده بایستی بدون اکو و با کیفیت مناسب و به صورت افقی (توسط دوربین یا تلفن همراه) باشند.

بخش معارفی (۹ رشته) و رشته های حفظ بخش آوایی (۴ رشته) :

آزمون بخش معارفی و رشته هاي حفظ از بخش آوائی طبق دستورالعمل اجرائی ذیل برگزار می گردد:

* آزمون به صورت مجازي برگزار می شود و دانشجویان فرصت دارند از تاریخ ۱۰/خرداد/۱۳۹۹ الی ۲۰/خرداد/۱۳۹۹  با مراجعه به نشانی الکترونیکی Quranst.pnu.ac.ir  نسبت به ثبت نام و دریافت نام کاربري اقدام نمایند.

** سامانه مذکور صرفا در بازه زمانی یادشده فعال می باشد و ایجاد دسترسی در خارج از زمان مذکور غیرممکن بوده و مسئولیت عدم ثبت نام در تاریخ مزبور صرفا بر عهده دانشجو می باشد.

*** دانشجویان به هنگام ثبت نام در قسمت انتخاب نام استان و شهر، استان و شهر محل تحصیل خود و در قسمت انتخاب مرکز، نام وزارت علوم، تحقیقات و فناوري را انتخاب نمایند.

**** آزمون (شامل ۹ رشته معارفی و ۴ رشته حفظ) در روز سه شنبه مورخه ۲۷/خرداد/۱۳۹۹ به صورت غیر حضوری برگزار می گردد.

دانشجویان می توانند با نام کاربري که هنگام ثبت نام دریافت نموده اند، وارد سامانه شده و در آزمون مربوط به خودشان شرکت کنند.

( نکته: هر دانشجو صرفا حق شرکت در یک رشته را خواهد داشت)

***** در این آزمون نمره منفی لحاظ می شود.

******  در صورتیکه پذیرفته شدگان این مرحله در هر رشته آزمونی بیش از ظرفیت مجاز براي حضور در مرحله سراسري جشنواره باشند، نامبردگان به عنوان راه یافته نهایی به مرحله سراسري محسوب نشده، و ارزیابی مجدد انجام خواهد شد که نحوه آن متعاقبا اعلام می گردد.

بخش ها و رشته های مسابقه :

بخش رشته
آوایی قرائت تحقیق ـ قرائت ترتیل- حفظ ۵ جزء ـ حفظ ۱۰ جزء ـ حفظ ۲۰ جزء ـ حفظ کل ـ اذان (برادران، مرحله ملی ندارد) ـ دعا و مناجات خوانی ـ تواشیح (برادران)
معارف قرآنی آشنایی با احادیث اهل بیت (ع) / آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه/ آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه/ حفظ موضوعی قرآن كریم
آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن كریم/ آشنایی با سیره معصومین/ احکام/ پرسمان قرآنی/ سبک زندگی اسلامی ایرانی
پژوهشی مقاله نویسی ـ تلخیص کتاب ـ نقد کتاب
فناوری تولید نرم افزار و اپلیکیشن ـ کانال شبکه های مجازی
هنری خوشنویسی /  نقاشی / عکس (مرحله ملی ندارد) / تذهیب / فیلم کوتاه / معرق و منبت / طراحی پوستر
ادبی شعر / داستان نویسی / فیلمنامه نویسی / نمایشنامه نویسی

دریافت فایل‌های بخش معارفی

آیین نامه کامل مسابقه

سایر توضیحات :

• این جشنواره در سطح دانشجویان برگزار خواهد شد.
  • شرط پذیرش دانشجویان در جشنواره، اشتغال به تحصیل در زمان ثبت نام در مرحله دانشگاهی جشنواره است.
  • آزمون رشته های حفظ و بخش کتبی بصورت چهارگزینه ای بوده و دارای نمره منفی می باشد.
  • دانشجویانی كه در جشنواره های ملی ‌دانشجویان در سال های گذشته حائز رتبه اول تا سوم و در مرحله سراسری حائز رتبه اول شده‌اند حق شركت در همان رشته در جشنواره را نخواهند داشت.
  • در تمامی زیر گروه‌های رشته حفظ، دانشجویانی كه طی دوره های گذشته حائز رتبه‌های اول تا سوم مرحله سراسری و ملّی شده‌اند نمی‌توانند در زیر گروه پایین‌تر شركت نمایند.
  • آزمون رشته های قرائت (تحقیق و ترتیل) براساس مصحف خط عثمان طه (به روایت حفص از عاصم) و ترجمه استاد فولادوند می باشد.
  • مطابق ضوابط جشنواره، هر دانشجو فقط در یک رشته می تواند شرکت کند. (به استثنای رشته تواشح)