برگزاری مراسم گرامیداشت سومین سالگرد سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی

چهارشنبه, ۱۴ دی, ۱۴۰۱

به‌مناسبت سومین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی، مراسم گرامیداشتی در روز سه‌شنبه ۱۳ دی‌ماه با سخنرانی جناب آقای دکتر گرامی عضو هیئت علمی دانشگاه، در محل سالن امام رضا علیه‌السلام دانشگاه برگزار گردید.
جناب آقای دکتر گرامی در این مراسم که با حضور جمعی از اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه همراه بود، در دو محور صحبت‌های خود را بیان کردند: محور اول ویژگی‌های بارز شخصیتی و محور دوم عوامل مؤثر در قرابت و نزدیکی با این شهید بزرگوار بود.
عضو هیئت علمی دانشگاه معارف اسلامی در بیان ویژگی‌های شخصیتی این الگوی ملی و مذهبی، خدامحوری، ارتباط با معصومین علیهم‌السلام، ولایت‌مداری، اجتناب از دنیاگرایی و شهرت، سخت‌کوشی و تلاشگری، شجاعت، شهادت‌طلبی، خدمت به خلق، تواضع، توجه به حق‌الناس و… را از مهمترین این موارد برشمرد.
دکتر گرامی در خصوص عوامل مؤثر در قرابت و شباهت با این اسطوره جهانی دنیای تشیع، خداگرایی، پرهیز از دنیاگرایی، تغییر در زندگی و جلوگیری از روزمرگی و… را از جمله راههای نزدیک شدن به این شخصیت بزرگوار دانستند.