برگزاری نشست دانشجویان خواهر با هیئت رئیسه دانشگاه به‌مناسبت میلاد حضرت معصومه (سلام‌الله‌علیها)

دوشنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۲

هم زمان با میلاد با سعادت کریمه اهل‌بیت حضرت فاطمه معصومه(سلام‌الله‌علیها) نشست خواهران دانشجو با هیئت رئیسه دانشگاه در روز شنبه ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ برگزار شد.
در این مراسم نخست به مدیحه‌سرایی توسط مداح اهل‌بیت پرداخته شد. سپس نمایندگانی از دانشجویان نظرات و دغدغه‌های خود را پیرامون مسائل آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و سایر مباحث مطرح نمودند. پس از ارائه نظرات توسط دانشجویان، ریاست محترم دانشگاه حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر شاکری در خصوص مسایل دانشجویان مطالبی را ایراد فرمودند.
دکتر شاکری با بیان این مطلب که پیشرفت وضعیت علمی و فرهنگی خواهران دانشجو، از مسائل دارای اولویت برای دانشگاه معارف است، خاطر نشان نمودند که انشااالله با عزم راسخ مسئولین و مشارکت مسئولانه دانشجویان، به اهداف عالیه دانشگاه معارف نزدیک خواهیم شد.
در پایان این نشست، به مناسبت میلاد حضرت معصومه (سلام الله علیها) به کلیه دانشجویان شرکت‌کننده در جلسه، شاخه گلی اهدا شد.