برگزاری نشست مدیر امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با دبیران انجمن‌های علمی دانشجویی

شنبه, ۸ خرداد, ۱۴۰۰

نشست مدیریت امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه حجت‌الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر ابروش با دبیران محترم انجمن‌های علمی دانشجویی، روز چهارشنبه ۵ خرداد، در سالن امام رضا (ع) برگزار گردید.
در ابتدای این نشست حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر ابروش، به بررسی مشکلات برگزاری وبینارها و استقبال مخاطبین از برنامه‌ها در فضای مجازی پرداختند.
ایشان با تقدیر از دانشجویان فعال در عرصه‌های مختلف فرهنگی، پیشنهاد نمودند که دانشجویان در حوزه پاسخ به شبهات ورود کرده و هر کدام از انجمن‌ها براساس رشته مربوطه، شبهات را استحصاء کرده و با شیوه‌های هنری در صدد پاسخگویی به آنها برآیند.
در ادامه نشست، دبیران انجمن‌ها به بیان مسائل، مشکلات، پیشنهادات و انتقادات در حوزه فعالیت‌های خود پرداختند.
در پایان جلسه معاون مدیر امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، حجت‌الاسلام رضایی ‌مهر مطالبی را پیرامون آسیب شناسی وبینارها و سوالات اعضای انجمن‌های علمی دانشجویی بیان کردند.
حجت‌الاسلام رضایی ‌مهر یکی از وظایف دانشجوی انقلابی را ایجاد انگیزه در مردم برای شرکت در انتخابات برشمردند.