فراخوان سی‌امین جشنواره دانشجوی نمونه کشوری ـ ثبت‌نام تا ۶ آبان ۱۴۰۱

یکشنبه, ۲۴ مهر, ۱۴۰۱

سی‌امین جشنواره دانشجوی نمونه سال ۱۴۰۱ با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار می‌شود.
دانشجویان متقاضی ثبت‌نام در جشنواره ملی دانشجوی نمونه سال ۱۴۰۱ دانشگاه‌های دولتی، غیرانتفاعی و پژوهشگاه‌‌های تابعه وزارت علوم، می‌توانند به سامانه سجاد وزارت عتف به آدرس portal.saorg.ir مراجعه نمایند.
جشنواره دانشجوی نمونه امسال نیز مانند سال‌های گذشته با هدف افزایش مراتب معنوی و تشویق دانشجویان در پایبندی به هویت ملّی و گسترش اصول و ارزش‌های اسلامی، اخلاق حرفه‌ای و افزایش تحرک، نوآوری و شادابی اجتماعی و شناسایی دانشجویان با استعدادهای برتر علمی فرهنگی برگزار می‌شود.
این رویداد سعی دارد تا با شناسایی نخبگان، الگوی دانشجوی نمونه و برتر را در حوزه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی معرفی کند. معرفی جوانان فرهیخته، موفق و برگزیده و بهره‌مندی از توانمندی‌ها و شایستگی‌های آنها می‌تواند نقطه عطفی در رسیدن به اعتلا و ارتقای جایگاه علمی و فرهنگی کشور باشد.
ثبت‌نام سی‌امین دوره جشنواره دانشجوی نمونه تا ۶ آبان ماه ۱۴۰۱ انجام می‌شود.

آیین‌نامه جشنواره دانشجوی نمونه

شیوه‌نامه اجرایی جشنواره دانشجو نمونه

راه های ارتباطی:

۱. ارسال پیام در پیامرسان ایتا با نشان دانشجوی نمونه (#دانشجوی_نمونه)

به شماره تلفن ۰۹۹۰۲۳۵۱۵۸۸ (صرفاً پیام در ایتا)
یا شناسه @stumaaref (https://eitaa.com/stumaaref)

۲. تماس با شماره تلفن ۰۲۵۳۲۱۱۰۶۱۰ (در وقت اداری)