مراسم سوگواری به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)

سه شنبه, ۳۰ آذر, ۱۴۰۰

به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) مراسم سوگواری در روز شنبه ۲۷ آذر ماه ۱۴۰۰، با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین جناب آقای حائری پور در نمازخانه دانشگاه برگزار گردید.
حجت‌الاسلام حائری پور با یادآوری اهمیت دعاهای وارد شده از حضرت زهرا(س) و محتوای غنی آن، به تفسیر و تحلیل دعای روز سه‌شنبه حضرت زهرا سلام الله علیها پرداخت. حضرت فاطمه سلام الله علیها در دعای روز سه‌شنبه به خدا عرضه داشتند:

«اللّهُمَّ اجعَل غَفلَةَ النّاسِ لَنا ذِکراً، وَاجعَل ذِکرَهُم لَنا شُکراً، وَاجعَل صالِحَ ما نَقولُ بِأَلسِنَتِنا نِیةً فی قُلوبِنا اللّهُمَّ إنَّ مَغفِرَتَک أوسَعُ مِن ذُنوبِنا، ورَحمَتَک أرجی عِندَنا مِن أعمالِنا. اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ، ووَفِّقنا لِصالِحِ الأَعمالِ وَالصَّوابِ مِنَ الفِعالِ».
خداوندا! غافل بودن مردم [از یادت] را برای ما یادآوری و یادآوری آنان را برای ما سپاسگزاری قرار ده و سخنان شایسته‌ای را که به زبان ما جاری می‌شود، انگیزه قلبی ما قرار ده. خداوندا! آمرزش تو گسترده‌تر از گناهان ما و رحمت تو، امیدوارکننده‌تر از کارهای ما است. خداوندا! بر محمّد و آل محمّد درود فرست و ما را به کارهای شایسته و افعال درست موفق بدار.

برای دریافت صوت سخنرانی اینجا کلیک نمایید.