گزارش نشست علمی «مرزهای خانواده؛ راه‌های ارتباطی زوجین، موانع ارتباطی و حریم زوجین و…»

شنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۲

به همت انجمن علمی دانشجویی ارتباطات و تبلیغ و با همکاری مدیریت امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، نشست علمی با موضوع «مرزهای خانواده؛ راه‌های ارتباطی زوجین، موانع ارتباطی و حریم زوجین و…» با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین جناب آقای دکتر جعفر هوشیاری در روز یکشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ در سالن امام رضا(ع) برگزار گردید.
دکتر هوشیاری در ابتدا با تبیین مرزهای خانواده در روانشناسی بحث خود را آغاز نمود و در ادامه گفتند: اسلام کم و کیف تعاملات اعضای خانواده با یکدیگر و با افراد بیرون از خانواده را تبیین کرده است و مرزهای خانواده بر اساس برداشت قرآنی، واقعی و مبتنی بر مصالح و مفاسد واقعیه است.
دکتر هوشیاری بیان کردند که برخی مرزهای خانواده قطعی و غیر قابل توافق است و بخشی دیگر منعطف و قابل توافق توسط اعضای خانواده است.