۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ آخرین مهلت ثبت‌نام وام‌های دانشجویی (تحصیلی و شهریه) در نیم‌سال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲ ـ ۱۴۰۱

سه شنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۲

به اطلاع دانشجویان محترم می‌رساند، آخرین مهلت ثبت‌نام وام دانشجویی (شهریه و تحصیلی) در نیم‌سال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲ ـ ۱۴۰۱ ، ۱۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ می‌باشد.
بدیهی است تاریخ فوق فعلاً نهایی بوده و در صورت تمدید مجدد از سوی صندوق رفاه دانشجویان اطلاع‌رسانی خواهد شد.

موارد و تذکرات مهم
۱. در حال حاضر امکان ثبت وام تنها برای وام‌های شهریه و تحصیلی (ویژه دکتری و تحصیلی کارشناسی‌ارشد) مقدور می‌باشد.

توجه: زمان ثبت سایر وام‌ها در صورت اعلام از طرف صندوق رفاه دانشجویان، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

۲. ثبت وام در حال حاضر و تا تاریخ فوق صرفاً برای دانشجویان با ورودی زیر که قبلاً در سایت صندوق رفاه دانشجویان اقدام به تشکیل پرونده کرده‌اند، امکان‌پذیر می‌باشد:

ـ دکتری تا ترم هشتم تحصیلی (ورودی بهمن۱۳۹۸، ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰)
ـ کارشناسی‌ارشد تا ترم چهارم تحصیلی (ورودی مهر ۱۴۰۰)

توجه: در صورت رفع مشکل فنی و موافقت صندوق رفاه دانشجویان، برای دانشجویان ورودی سال ۱۴۰۱ (دکتری و ارشد)، برای تشکیل پرونده و درخواست وام اطلاع‌رسانی خواهد شد.

۳. دانشجویان کارشناسی‌ارشد ترم ۶ و بالاتر (ورودی‌های بهمن ۱۳۹۹ و ما قبل) و دکتری ترم ۹ و بالاتر (ورودی‌های بهمن ۹۷ و ما قبل) باید نسبت به تعیین تکلیف وام‌های دریافتی (پرداخت یکجا یا تقسیط با توجه به نوع وام) اقدام نمایند. بدیهی است عواقب تأخیر در تعیین تکلیف وام‌های دریافتی و هرگونه اقدام از طرف صندوق رفاه دانشجویان، بر عهده دانشجو می‌باشد.

راهنمای دریافت دفترچه اقساط و پرداخت بدهی توسط دانشجو

۴. ثبت‌نام سایر وام‌ها (ودیعه مسکن، ضروری و…) در صورت اعلام صندوق رفاه دانشجویان، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

۵. سقف وام پرداختی به شرح ذیل می‌باشد:

جدول نوع و مبلغ وام‌های دانشجویی

۶. دانشگاه هیچ تعهدی نسبت به پرداخت وام‌ها ندارد و کلیه وام‌ها در صورت تأمین اعتبار از طریق صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم پرداخت خواهد شد. لذا تحویل مدارک یا ثبت وام به هیچ وجه به منزله پرداخت وام نخواهد بود.

۷. سقف وام دریافتی برای هر یک نفر ضامن معرفی شده حداکثر ۳۰ میلیون تومان می‌باشد، لذا قبل از اقدام به ثبت‌نام وام، حتماً نسبت به بررسی مجموع مبالغ دریافتی از طریق پرتال دانشجویی صندوق رفاه اقدام نمایید.
بدیهی در صورت تکمیل بودن سقف وام دریافتی، امکان تأیید وام درخواستی مقدور نمی‌باشد.

۸. آدرس سامانه، نحوه ورود و ثبت وام و سایر راهنمایی‌های لازم به صورت زیر می‌باشد.

سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان

فیلم آموزشی نحوه ورود به سامانه

راهنمای ورود و ثبت‌نام دانشجویان

راهنمای ثبت و تکمیل اطلاعات توسط دانشجو

راهنمای درخواست وام و مشاهده پرونده توسط دانشجو

۹. در صورت داشتن هرگونه سؤال یا ابهام در مورد مراحل دریافت وام، از طریق کانال‌های ارتباطی زیر اقدام نمایید.
شماره تلفن تماس: ۰۲۵۳۲۱۱۰۶۱۰
ارسال پیام در پیام‌رسان ایتا:  ۰۹۹۰۲۳۵۱۵۸۸ (فقط ارسال پیام در پیام‌رسان ایتا)
آی‌دی ایتا: @stumaaref